clio-muse.jpg
Search Istorie

ue_romania 2.png
LEGĂTURI

council-europe.jpg

euroclio.jpg
Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
NOTĂ
victorg, Sunday 09 September 2018 - 21:25:52 // comment: 0


Stimate colege, stimati colegi,
În noua etapă de dezvoltare a societății românești școala are, în mod clar, nevoie de creativitate, inovație si initiațivă pentru ca elevii noștri sa reușească. La început de an școlar nou, 2018-2019, vă rog să primiți urările mele de mult bine, multe împliniri profesionale și personale. Fie ca împreună să oferim elevilor nostri cheia succesului și calea sigură către împlinirea profesională și personală. Și, permiteți-mi să vă readuc aminte vorbele celebre ale lui Aristotel: Educația este cea mai buna provizie pe care o poti face pentru mai târziu.
Mult succes și multe realizări!

1.   CONSFĂTURILE PROFESORILOR DE ISTORIE DIN MUNICIPIUL BUCUREȘTI se vor desfășura în ziua de MIERCURI 12 SEPTEMBRIE 2018, ora 9.15 la CN MATEI BASARAB, București, sectorul 3.

2.   APEL AL INSTITUTULUI NAȚIONAL PENTRU STUDIEREA HOLOCAUST-ULUI ELIE WIESEL Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie  Wiesel”  în parteneriat cu  Yahad-In Unum, Franța și Dignite Roms, Belgia  vă invită să participați la seminarul de două zile din cadrul proiectului european de educație pe tema genocidului romilor. Acesta va avea loc la Hotel Sheraton, București, în zilele de 22-23 septembrie 2018. adresa: Calea Dorobantilor, 5-7, Sector 1, Bucuresti) in perioada 22-23 septembrie 2018. Ziua 1 de la 9.15 până la 16.30 / Ziua 2 de la 9.30 până la 13.00. (Se vor asigura micul dejun și masa de prânz în timpul seminarului).   Pentru a participa la proiect, vă rugăm să trimiteți CV-ul și scrisoarea de motivație la Costel Nastasie: n.valotty@yahoo.com sau Petre Matei: matei.petre.ro@gmail.com
Data limită de depunere a candidaturilor: 9 septembrie 2018. Participanții vor fi anunțați despre rezultatele admiterii până în 14 septembrie 2018.  

Inspector Școlar istorie,
Profesor Mihai MANEA You must be logged in to make comments on this site - please log in, or if you are not registered click here to signup